Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek reális így júniusi...

Szerintetek reális így júniusi nyelvvizsgára jelentkezni?

Figyelt kérdés
Origo B2 angol vizsgára készülök jelenleg pár hónapja, és júniusban szeretnék vizsgázni menni. Eddig megcsináltam egy felkészítő könyvet, amiben 10 komplett teszt volt. Összeségében átlagosan 60% körülire sikerültek a komplett tesztek. Most kezdek majd egy másik felkészítő könyvet, ami szintén 10 tesztet tartalmaz. A szóbelire kidolgozott témák és kérdések alapján készülök. Szerintetek érdemes így megpróbálni a júniusi vizsgát vagy inkább még nem?

2021. ápr. 11. 14:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szuper hír! :D Mikor mész szóbelizni?
2021. jún. 19. 08:58
 12/12 A kérdező kommentje:

10.válaszoló: igen, valóban 180 perc van és végig használható a szótár is. Szerintem elegendő ez az idő.

11.válaszoló: két hete voltam a szóbelin és az írásbelin is :)

2021. jún. 19. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!