Mi a véleményetek a Go! Angol tanfolyamról?
A következő évben felvételizek, és több emelt angol, illetve két tannyelvű iskolába szeretnék jelentkezni, ahova nagy előnyt jelentene (pontok szempontjából) egy B2-es komplex nyelvvizsga. Jelenleg A2-B1-es szinten vagyok angolból, és az átlagom is jó (4,98). A jelenlegi lakhelyemen és környékén horror áron vannak a jobb nyelvtanárok (gondolom ez máshol is hasonlóan van, viszont van amire jobban kellene jelenleg a pénz), így találtam a Go! középfokra felkészítő médium csomagját, ami 2 tanfolyamot és 1 tankönyvet tartalmaz. Ezt a nyaramat a tanulásra áldozom, így szeretnék belevágni, viszont ismerőseim közül senkinek sincs tapasztalata ezzel kapcsolatban, így kicsit félek a pénz kidobás esélye miatt. Illetve az oldalukon található reklámokat is legjobban a teleshop-hoz hasonlítanám, ezért félek a “nagy csak most csak neked” jellegű tanfolyamok mögött lévő tartalomtól...
Válszokat előre is köszönöm☺️
Itt vannak velemenyek. Ilyen is olyan is.
Hiaba tanulsz a monitoron keresztul, az meg nem fejleszti a beszedkeszseget.
Ami nekem nem tetszik:
Egy allitolagos Kovacs Edit el par eve Floridaban, de csakis a Go-n kapott valaszokat sz angol nyelv kerdeseire.
Tessek?! Nyelvkornyezetben, par eve, es kellett neki ez a csomagos kurzus????
A nagy dicsereteben tukorforditott angol/magyar kifejezest hasznal-
the light in the tunnel/ a villany az alagutban- vagyis frlvilagosodott.
Na jo, Itt mar be is zartam az oldalt.
28 ezer forintos csomagajaikat mar 17 ezerert is rad nyomjak, csak fizess.
Akkor inkabb skype, ami rad szabott, es beszelni is tudsz valakivel.
Itt van peldaul egy szimpatikus
Egy masik aki tud, fiatal, energikus, majdnem anyanyelvi szintu, Kurucz Viktoria, Pecsett. Arait nem tudom. Keress ra, Skype-on oktat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!