Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a véleményetek a Go! Angol...

Mi a véleményetek a Go! Angol tanfolyamról?

Figyelt kérdés

A következő évben felvételizek, és több emelt angol, illetve két tannyelvű iskolába szeretnék jelentkezni, ahova nagy előnyt jelentene (pontok szempontjából) egy B2-es komplex nyelvvizsga. Jelenleg A2-B1-es szinten vagyok angolból, és az átlagom is jó (4,98). A jelenlegi lakhelyemen és környékén horror áron vannak a jobb nyelvtanárok (gondolom ez máshol is hasonlóan van, viszont van amire jobban kellene jelenleg a pénz), így találtam a Go! középfokra felkészítő médium csomagját, ami 2 tanfolyamot és 1 tankönyvet tartalmaz. Ezt a nyaramat a tanulásra áldozom, így szeretnék belevágni, viszont ismerőseim közül senkinek sincs tapasztalata ezzel kapcsolatban, így kicsit félek a pénz kidobás esélye miatt. Illetve az oldalukon található reklámokat is legjobban a teleshop-hoz hasonlítanám, ezért félek a “nagy csak most csak neked” jellegű tanfolyamok mögött lévő tartalomtól...

Válszokat előre is köszönöm☺️

2021. ápr. 2. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokkal többet érsz, ha kinézed először is melyik nyelvvizsgát szeretnéd letenni és ahhoz töltesz le minta nyelvvizsgát, próbálod megoldani, javítókulccsal átnézni. Közben nézz minél több filmet angolul,podcasteket angolul, olvass angolul. A nyelvvizsgákhoz minta hallhatásokat is le lehet tölteni ("magnó"), azokat is hallgasd, gyakorold be. Ezen kívül vannak letölthető nyeltanító alkalmazások mobilra. Ha valamit még nagyon nem megy akkor a sulis angoltanárod elmagyarázhatja, kérd meg. Szerintem teljesen felesleges pénzt kiadni ilyen csomagokra.
2021. ápr. 2. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Itt vannak velemenyek. Ilyen is olyan is.

Hiaba tanulsz a monitoron keresztul, az meg nem fejleszti a beszedkeszseget.

[link]

Ami nekem nem tetszik:

Egy allitolagos Kovacs Edit el par eve Floridaban, de csakis a Go-n kapott valaszokat sz angol nyelv kerdeseire.

Tessek?! Nyelvkornyezetben, par eve, es kellett neki ez a csomagos kurzus????

A nagy dicsereteben tukorforditott angol/magyar kifejezest hasznal-

the light in the tunnel/ a villany az alagutban- vagyis frlvilagosodott.

Na jo, Itt mar be is zartam az oldalt.

2021. ápr. 3. 03:29
 3/4 anonim ***** válasza:
En, az ingyenes YouTube videoibol tanulnek, de csomagot nem vennek.
2021. ápr. 3. 03:38
 4/4 anonim ***** válasza:

28 ezer forintos csomagajaikat mar 17 ezerert is rad nyomjak, csak fizess.

Akkor inkabb skype, ami rad szabott, es beszelni is tudsz valakivel.

Itt van peldaul egy szimpatikus

[link]

Egy masik aki tud, fiatal, energikus, majdnem anyanyelvi szintu, Kurucz Viktoria, Pecsett. Arait nem tudom. Keress ra, Skype-on oktat.

2021. ápr. 3. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!