Mennyi időbe telik még kiállítják a nyelvvizsga bizonyítványt?
A májusi vizsgaidőszakban fogok menni, aminek május 29-én van a magnója.(csak szóbeli)Azt írták hogy június 27-ig meg kell lennie az eredménynek, szóval valószínűleg meg is lesz. Onnantól kezdve mennyi idő kb még kiadják a bizonyítványt?Mert ha sikerülne akkor nekem július 15-ig fel kellene töltenem a felvire. Valami olyasmire emlékszem, hogy régebben volt egy ismerősöm aki szintén így járt és ő kaphatott valamilyen tanúsítványt(?)hogy meg lett a nyelvvizsgája. Szóval még nem a konkrét bizonyítványt, hanem csak ezt a tanúsítványt. Őszintén megmondva, ebben nem vagyok biztos, mert nem tuti hogy jól emlékszem, meg lehet hogy valami másról volt szó.Vidéki vagyok és ahogy láttam a bizit csak Pesten lehet átvenni(BME)szóval inkább ott átvenném, nem szívesen várnék a postázásra így hátha sikerülne spórolnom egy kis időt..
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!