Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi várható az osztályozó...

Mi várható az osztályozó vizsgában?

Figyelt kérdés
Ma kaptam meg a levelet, hogy április 22-én lesz az osztályozó vizsga ami kell angolból ahhoz, hogy előrehozott érettségihessek angolból. Nehéz volt? Sokat kellett rá tanulni? Aki tapasztalt már ilyet, az legyen kedves ne tartsa vissza magában! Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. márc. 24. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Úgy készültem rá, hogy pár érettségit megoldottam, majd kiértékeltem; szóbelis könyveket olvastam és beleolvastam az angol órai könyveim szószedeteibe. Ezeken felül én nem igazán tanultam, gyakoroltam rá.

Nálunk az írásbeli része volt először, órák után kezdtünk és úgy 3 órát kaphattunk rá. Felépítését tekintve szakasztott olyan volt, mint egy érettségi, de nehezebb volt, mint a középszintű. (a tanárunktól amúgy ezt is vártuk..) De szerencsére szinte mindenkinek 4-5 lett, de tükrözte a tudásunkat.

Szinte minden úgy történt, mintha "igazi" érettségin lettünk volna. Volt bent egy plusz felügyelő tanár, névsorban ültünk, helyeket hagytunk ki és a mosdó szüneteket is vezették.

A szóbeli részére ki kellett öltözni, és órákról elkértek minket, mert rendesen tanítás alatt ment. Párokban volt az osztályozó, volt párbeszéd, képleírás, szitu, mint egy tényleges érettséginél, csak párokban. Mivel itt nem volt végig felügyelő tanár, 2 másik osztálytárs ült bent végig a tanárunkon kívül.

2021. márc. 24. 15:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Általában a saját tanárod állítja össze az osztályozót, a legtöbben el is mondják, hogy mi lesz hangsúlyos benne, érdemes rákérdezni, hogy mire fektess nagy hangsúly a felkészülés során.
2021. márc. 24. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!