Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hol tudok egy szintű japán...

Hol tudok egy szintű japán tudást elérni?

Figyelt kérdés
Megkedveltem nagyon durván az animéket, de akkor tetszene csak jobban Japán meg maga az anime hogyha tudnék egy kicsit japánul. A célom az, hogy nagyon alap mondatokat tudjak és egyszerű kifejezéseket pl Egy kávét kérek, Japánban vagyok vagy pl hogy Ahhh csináld mééég. Az is jó lenne hogyha látok egy szöveget akkor legalább a betűket ismerjem belőle vagy egy-két szót esetleg. Tehát egy ilyen nagyon minimális tudást hol tudok “gyorsan” szerezni? Ha van időtök akkor ezeket a katakani kanji hiragana cuccokat is elmagyarázhatnátok.

2021. márc. 22. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Az ilyen alapszintű tudás eléréséhez a Duolingo tökéletes.
2021. márc. 22. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
(Ui. Duolingón japánul csak angolul tanulhatsz, mert magyar nyelven csak az angolkurzus érhető el. Ha nem tudsz angolul, sajnálom.)
2021. márc. 22. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
97%

Itt elég jól elmagyarázzák a katakana - hiragana - kanji rendszert:

[link]

itt pedig megmutatják, melyik melyik:

[link]

2021. márc. 22. 16:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Ki nem tud angolul lol

Köszönöm

2021. márc. 22. 17:55
 5/6 anonim válasza:
73%
#4 a magyarok nagy része, miért?
2021. márc. 22. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
60%

Ha esetleg valaki magyarul akarná, akkor ezt a YT csatornát is tudom ajánlani:

https://www.youtube.com/channel/UCrN6cSmzwfwPGWDKJs3uJ8A/vid..

2021. márc. 22. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!