Ha csak egy angol Nyelvvizsgam van amelle hány nyelvet kellene még megtanulni hogy ne legyek munkanélküli?
ahogy az első írja. Plusz vannak azok, akik 5 nyelvvel meg munkanélküliek.
Mit akarsz egyáltalán dolgozni?
Történész büfé szakma. Nekem is ilyen diplomám van, lassan 2 éve vagyok munka nélküli. Egész nap csak verem a brémet és netezek. Múltkor szomszéd bá befigyelt a szobám ablakán mikor éppen a kobrámat kínoztam... Legalább történt valami aznap és nem volt dög unalom. Na most a bránerem mikroszkopikus és ráadásul ahogy pákó mondaná csokifügyiii szóval jah... Ennyi örömöm van az életben nah.
30/F
A német az itt az elsőrendű gyarmatosító, az kétségtelen. Csak éppen, mint fentebb írtam, az állandósult ügymenetben nagyon kevés tolmacsev kell.
Az a fura, hogy vannak olyan nemhogy aggyal, hanem még gerincvelővel sem rendelkező lények, akik lepontozzák a tényeket, amiket írtam a #4-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!