Ha a languagecert komplex nyelvvizsgán csak az írásbeli sikerül, akkor a szóbelit letehetem máshol, vagy úszott az írásbeli is?
Nem találok ilyesmit a honlapjukon. Ha jól tudom, ez nyelvvizsgaközpont függő, úgyhogy jó lenne tudni :/
(Ha valakinek van forrása is azt duplán megköszönöm!:))
Ilyen dolgok az adott vizsgaközpont vizsgaszabályzatában szoktak lenni. Itt például a vizsgaszabályzat 8.2 pontjának második bekezdése tartalmazza ezt:
"Amennyiben a vizsgázó komplex nyelvvizsgára jelentkezett, de csak a szóbeli vagy az
írásbeli vizsgája sikerült, szóbeli, ill. írásbeli vizsgabizonyítványt kap."
A szóbeli vizsgát leteheted máshol is, mivel adott nyelvből tett szóbeli és írásbeli vizsgabizonyítvány (akkreditált nyelvvizsgaközpont(ok)tól) komplexszel egyenértékű. Az egyesítés menetét itt találod:
Ekkor új vizsgabizonyítványt nem kapsz, csak egy hatósági bizonyítványt, ami a két részvizsga-bizonyítvánnyal együtt érvényes. Ennek nem tudom van-e valami pozitívuma, de pl. felvételinél nem kell.
Akkreditált nyelvvizsgaközpontok:
(A LanguageCert az "English Language Skills Assessment Services Kft.".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!