Origó nyelvvizsgából komplexet jobb tenni vagy próbáljam meg először az írásbelit majd a szóbelit? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy komplexnél egyik rész feljavíthatja a másikat. Viszont ha külön teszem a részeket akkor egyszerre csak egyre kell koncentrálnom és felkészülnöm pl.az írásbelire.
Volt aki így vizsgázott, külön szóbeli majd írásbeli?
2021. febr. 26. 00:51
1/7 anonim válasza:
Én most keszulok rá, sztem erdemes letenni egybe, vagyis megprobalni. Ha nem sikerul valamelyik utana ujra tudod probalni. Mindenkepp egyben erdemesebb velemenyem szerint letudni, nekem pl a szóbeli az nagyon messze van de az írásbelinek mar latom a veget 😌
2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen a tanácsot! Dettó ugyanígy vagyok én is a részekkel. Írásbeli oké, de a szóbeli... Sok sikert kívánok és jó tanulást! :)
2021. febr. 26. 02:50
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2021. febr. 26. 10:47
5/7 anonim válasza:
Mindenképpen javaslom, hogy próbáld meg egybe, mert ahogy az előttem lévő is mondta, ha az egyik rosszabbul sikerül, kompenzálhatod a másikkal. :) Sok sikert! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2021. febr. 26. 19:44
7/7 anonim válasza:
Szerintem komplex, én is tartottam tőle de nagyon jól sikerült és az ember megkönnyebbül ha túl van rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!