Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek milyen nyelvet...

Szerintetek milyen nyelvet tanuljak?

Figyelt kérdés
Van német, francia, olasz és orosz. Melyiket lenne érdemes szerintetek tanulni?

2021. febr. 25. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Ezek kozul a nemetet.
2021. febr. 25. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is németet a legérdemesebb.
2021. febr. 25. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Német

2. Orosz

3. Francia

4. Olasz

2021. febr. 25. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ melyik érdekel jobban, melyiket tudnád jobban hasznosítani. Például az autóiparban a német hasznosabb, de divatiparban meg inkább a francia jobb. Meg persze az is fontos, hogy melyik nyelv érdekel.
2021. febr. 25. 17:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát az orvosra szeretnék tovább menni, de gondolom akkor a német
2021. febr. 25. 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Én azt mondom, hogy azt tanuld, amelyiket TE szeretnéd, ne azt, amelyik optimálisnak tűnik. Hallgass rám, én is így jártam. Spanyolt szerettem volna, aztán a fenti okok miatt német lett belőle, és egyszerűen gyűlölöm.
2021. febr. 27. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
79%

Hallgass a szívedre, melyiket tanulnád szívesen.

A nyelvtanulás egy életen át tartó tanulás és azért nem árt, ha tetszik, amit tanulsz, élvezed.

Ha csak azért tanulsz egy nyelvet, mert hasznos, de nem élvezed, az csak szenvedés lesz.

2021. márc. 19. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!