Mennyire népszerű az orosz nyelv mostanában?
Figyelt kérdés
Nekem egyre népszerűbbnek tűnik itthon hála istennek. Remélem egyre többen fogják tudni beszélni és népszerű lesz2021. febr. 18. 22:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem is az viszonylag. En probalkoztam egyedul itthon tanulgatni, nekem annyira nem ment😅
2/4 anonim válasza:
Én is imádom az orosz nyelvet. Kb 5 éve elmentem nyelvtanfolyamra is, de mivel csak heti egyszer tudtam járni (négy órában), így nem volt túl hatásos, és inkább otthagytam. Azóta minding elhatározom, hogy újra kezdem magamtól, de valahogy ne mvisz rá a lélek, mert nagyon nehéz:D
3/4 anonim válasza:
Az angol és a német mellett egyre népszerűbb. Nemzetközi cégnél dolgozok, és az orosz-ukrán piac bővülése miatt elindult az orosz nyelv oktatása is.
4/4 anonim válasza:
Egyre népszerűbb, de sokan az abc-nél vagy az alapoknál feladják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!