Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Online nyelvvizsga folyamata?

Online nyelvvizsga folyamata?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Aki tett online nyelvvizsgát az elmúlt évben, az elmondaná a tapasztalatait és ennek folyamatát?

Olvastam a két kameráról, meg az internetkapcsolat gyorsaságáról, le-feltöltési sebességről, de például a laptop képernyőképét látják? Vagy csak a nyelvvizsgára fejlesztett programban figyelik ahogy haladok?

Válaszaitokat előre is köszönöm 😊

2021. febr. 10. 11:22
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én Origónál voltam. Igen 2 eszköz kell, mindkettőhöz szükséges mind hang, mind képi közvetítés. A hátulsó eszközöd a képet egy teremfelügyelőhöz irányítja, ő onnan nézi, hogy van-e valami helytelenkedés. Pontosan meg van határozva, hogy hogyan kell elhelyezned, hátulról kissé oldalról, így rálát a képernyődre, az asztalodra is, meg persze te rád. Az elülső eszközödön a kép nyilván a vizsgáztatókhoz megy szóbelin, illetve a feladatsort is ezen fogod látni. A hátsó képhez Zoom kellett, az elülsőhöz le kellett tölteni egy vizsgázói programot, ami sajnos nem kompatibilis IOS-el, ha esetleg ilyen problémád van.

Nekem amúgy szimpi volt így a vizsga, kényelmesebb itthon várakozni, mint bemenni valahová és órákon át ott ülni, ugyan be voltunk osztva időre, hogy ki mikor jön szóbelin, de volt majdnem 2 órás csúszás is, és mondták is menet közben, hogy hol tart a folyamat, nem kellett ott strázsálni a gép előtt.

2021. febr. 10. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!