Van aki május-júniusban tett nyelvvizsgát és július 8-ig megérkezett a bizonyítványa?
Plussz pont gyanánt kéne:/
Május 15: írásbeli
Június 3-4körül a szóbeli, corvinus nyelvvizsgát néztem ki.
Kedves utolsó válaszoló!
Tehát ha sikeres a vizsga, de nincs bizonyítványom, amin rajta van a sorszáma, akkor is elfogadja?
Mert én úgy tudom, hogy anélkül fel sem lehet tölteni és a kérdezőhöz hasonló helyzetben vagyok, csak én áprilisban megyek. De ha nem lesz meg, a júniusi meg igen, akkor fel tudom tölteni a tanúsítványt és beszámítják?
Ja, és felvire nem kell feltölteni semmit, csak a nyelvvizsgád adatait, tehát ha azok megvannak, nincs szükség a bizonyítványra.
(előző voltam)
Még egyszer leírom,, hogy nem kapsz olyan igazolást, amin rajta is van a bizonyítvány sorszáma! Hogy is kaphatnal amikor még meg sem csináltak a bizonyítványod? Mi azért kaptuk meg tavaly, mert a vizsga központ rájött, hogy elcseszte a dolgot, nem akart rosszul kijönni belőle, amikor megígérték, hogy meglesz.
Kérhetsz igazolást, de azon NINCS rajta a bizonyítvány sorszáma ami viszont kell a felvire!
Sorszám nélkül fel sem lehet tölteni.
Szerintem menj korábban, mert nem sok esélyt látok, hogy megkapod a bizonyítványt. A tavalyi különleges eset volt
"Hogy is kaphatnal amikor még meg sem csináltak a bizonyítványod?"
Pl. úgy, hogy már elküldték a nyomdába, tehát már megvan a sorszáma, csak épp még nem készült el a nyomda a legyártásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!