Írtatok ehhez hasonló esszét? Ha igen ihletet szeretnék meríteni valaki elküldhetné
Ez a kritérium:
The Centre for Languages & Communication offers full and part-time foreign language courses to anyone who wants to improve their language skills. For more information about lesson hours and fees, please visit our website or send an email to our director of studies, Mr Heatherstone. K Write an email of 80-100 words in which you • say how you found out about the language school and state your reason for writing, • write about your level of English and state what course you are interested in, • ask about the cost and the number of students per class. Begin your email like this: Dear Mr Heatherstone,
Ehhez minek ihlet? Pontosan le van írva, hogy miről írj.
Csókolom, Mr. H., olvastam a hirdetésüket a face-n. Szeretném én is fejleszteni az angolomat, de lenne néhány kérdésem. Kb. B1-es szinten vagyok, és egy szuperintenzív kurzusra lenne szükségem, ami rövid idő alatt felvisz B2-re. Mit ajánl? Mennyibe kerülne? Mekkora a csoport? Válaszát előre is köszönöm. Auf Wiedersehen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!