Angol B1es szintről mennyi idő eljutni egy C1re, tanár nélkül?
Figyelt kérdés
Itthon szeretnék tanulni, minden nap tudnék rá időt fordítani.
3-4 hónap alatt lehetséges?
2021. febr. 3. 13:52
1/9 anonim válasza:
Nyelvtanárként mondom hogy szinte kizárt!
2/9 A kérdező kommentje:
És B2es szintre?
2021. febr. 3. 14:00
3/9 anonim válasza:
Én a magam részéről tanárpárti vagyok. Hidd el, a sportolóknak sem véletlen van edzőjük az 5. olympiai arany után sem.
5/9 anonim válasza:
2 év, abszurd humor. :D
1 tanévet lehet átlagosan számolni, de nyilván van, aki szárnyal, és van, aki battyog.
6/9 anonim válasza:
Németből én 4 hónap alatt jutottam el B1-ről C1 szintre. De úgy, hogy amelett hogy naponta órákat foglalkoztam vele, heti 1-szer beszéltem egy tanárral németül. Ez a 3. idegen nyelvem volt. Szóval szerintem neked is sikerülhet, ha igazán akarod. Kitartás.
7/9 anonim válasza:
B1ről C1re nem abszurd a két év.
Főleg,ha nézzük,hogy a "minden nap" tanuláshoz jön program,ünnep,betegség,fejfájás stb, amikor nem lesz tanulás.
Ezen kívül az ismétlős napok, pepecsesebb témák,amikre több idő kell.
Emellé jön még,hogy mennyi a tanulási tapasztalat.
8/9 Thunderfairy válasza:
Én is szeretnék megtanulni angolul. Szerintem egyedűl legalább annyi idő B2-ről, nem B1 ről, eljutni C1-re, mint amennyi idő alatt eljutottál nulláról B2-re. Legalább is én egyedűl igy számolnék legalább a fejlődéssel.
9/9 anonim válasza:
"Szerintem egyedűl legalább annyi idő B2-ről, nem B1 ről, eljutni C1-re, mint amennyi idő alatt eljutottál nulláról B2-re."
De ha fingod sincs az egészről, akkor nincs nagy súlya a szerintednek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!