Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miért terjesztették el azt,...

Miért terjesztették el azt, hogy az angol nyelv könyvű?

Figyelt kérdés

Ha angol nyelv valóban könnyű lenne, akkor mindenki beszélne angolul, hiszen már alsó tagozatos gyerekek is tanulják ezt a nyelvet. Ezzel szemben meg lehet nézni, hogy mennyien beszélnek folyékonyan angolul felnőtt korukra. Kevesen. Nem igaz tehát, hogy az angol könnyű lenne, ahogyan egyetlen nyelv sem az. Annak könnyű az angol, akinek jó képességei vannak, és raragad a nyelv.

A gyenge képességű emberek, amilyen pl. én is vagyok, soha nem tanulnak meg angolul, vagy ha igen, akkor nagyon nehezen!

Légyszíves, ne terjesszétek azt tehát, hogy az angol könnyű, mert baromira lehúzzátok vele a diákok önbizalmát.

NEKED könnyű, mert te intelligens ember vagy. De az átlag embernek nem az. Köszönöm.

2021. jan. 26. 15:19
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
87%

30 vagy direkt, vagy szándékosság nélkül, de kérdezőnk az egy valódi troll.

Fogalmam sincs minek ír ki valaki kérdést, ha el sem olvassa, figyelembe se veszi a válaszokat.

2021. jan. 26. 18:17
 32/41 anonim ***** válasza:
67%
Hat figyelj, én 8 évig tanultam olaszt a gimnáziumban, annyi ragadt rám, hogy néhány szóösszetételt ki tudok ragadni szövegekből, altalanos iskolas szintjen beszelni. Míg angolul kb 3 év alatt youtube-bal és sorozatnézéssel megtanultam közel C1-es szinten. Szóval igen a nyelvoktatás nem a leghatékonyabb az iskolákban.
2021. jan. 26. 19:00
 33/41 A kérdező kommentje:

Azért nem érzem úgy, mert ha könnyű lenne, akkor 12 év angol tanulás után mindenkinek C1 szinten kellene beszélni angolul. Ezt a nyelvet profi szinten csak a született tehetetségek tudják megtanulni, nem hiszek abban, hogy az átlag ember erre képes. És abban sem hiszek, az oktatás olyan rossz lenne.

Nem trollkodom, ez a véleményem. De nem kell velem egyetérteni.

2021. jan. 26. 19:13
 34/41 anonim ***** válasza:
Az elején még könnyű, aztán szembejön a mumusod. Nem kell feladnod, tanulj, gyakorolj tovább.
2021. jan. 26. 19:36
 35/41 anonim ***** válasza:
20%
Dehogynem trollkodik. Hagyjátok.
2021. jan. 26. 19:40
 36/41 A kérdező kommentje:

Jó, rendben, teszek egy próbát.

Gyakorolni fogok.

2021. jan. 26. 19:44
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
De szépen etettétek a trollt! :D
2021. jan. 26. 20:52
 38/41 anonim ***** válasza:
Mert meg csak makognak, de azt hiszik mar tudnak.
2021. jan. 26. 21:24
 39/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok, bocsánatot kérek a tegnapi viselkedesemért, de eléggé frusztrált voltam a tanulás miatt, teljesen elvesztettem a fejem. A 28-as válaszából kijegyzeteltem néhány dolgot a füzetembe. Végül is, mégis meg lehet tanulni az angolt.

Sziasztok.

2021. jan. 27. 13:41
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon korrekt. Sok sikert a tanuláshoz!
2021. jan. 27. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!