Szeretnék olaszul megtanulni, egyedül. Hogyan? PONS nyelvkönyvek/tanfolyamok melyik szintig tudnak segíteni?
Megmutatom miből tanultam önállóan, fél év alatt alap/társalgási szintet értem el. Angolul jól tudok és ez sokat nyom a latban.
Szia! Az egyedüli nyelvtanulásra saját tapasztalatból a tankönyveket ajánlom. Azt hiszem idén is egyetlen választható TK család volt a sulikban, a progetto italiano. Merem állítani, hogy ez a legjobb nyelvkönyv, amivel eddig találkoztam.
Én a helyedben megvenném a tankönyveket és a munkafüzezeket és elkezdeném sorrendben kitölteni. Ha valamit nem értesz, arra külön keress rá, esetleg mehetnek az adott témakörhöz tartozó videók. A TK-hoz jár CD is, továbbá egy kód, amivel felmehetsz könyvek és munkafüzetek online oldalára, ahol szintén sok anyag van fent.
Progetto italiano 1a,1b,2a,2b amire szükséged lehet. Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!