Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen honlapokat ajánlanátok...

Milyen honlapokat ajánlanátok a francia nylev tanulásához?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szeretnék franciáúl megtanulni, egyenlőre középszinten. Milyen lehetőség van online vagy applikáció terén?

Németül perfekt beszélek mivel ausztriában születtem, valamint angolul is tudok középszinten, tehát német vagy angol nyelvű oldal is lehet.

2021. jan. 2. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. Amennyiben biztos hogy a franciát akarod tanulni és nem a sokkal jobb, érdekesebb és nagyobb jövővel rendelkező orosz nyelvet akkor a duolingo alkalmazás nagyon jó az alapokra. A drops nevű alkalmazás szavakat tanít nagyon jól, továbbá még a Mondly is nagyon jó, de az fizetős. Ezek közül a duolingón nincs magyar de ezek szerint ezzel nincsen baj. Jó tanulást! 🇫🇷
2021. jan. 3. 14:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2021. jan. 3. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
#1 miért jobb és értékesebb az orosz? Franciát beszélik Svájcban, Belgiumban, Franciaországban, Kanadában, Afrikában
2021. jan. 4. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Az oroszt többen. Ukrajnában oroszul beszélnek, Fehéroroszországban és Oroszországban is. Sok országba pedig hasonló nyelven pl szerb, macedón, montenegrói
2021. jan. 5. 05:39
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Jó de miért választaná valaki Oroszországot, Fehéroroszországot - Svájc-Kanada-Belgium-Franciaország helyett?
2021. jan. 5. 06:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Én voltam az oroszos, kicsit megkésve válaszolva.

Jogos a kérdés, de nem feltétlen a megélhetést kell nézni. Én sokkal többet találkoztam cirill/orosz írásokkal az interneten és sokkal többet hasznosítottam őket mint a középfokú franciám ( azt szinte soha)

Az orosznak egyre nagyobb jövője van és ha megtanulod eme gyönyörű nyelvet akkor elég könnyen átállhatsz más szláv nyelvre a csehtől a montenegrói nyelvig. Arról nem beszélve hogy Franciaországban és Belgiumban úgy gyűlölik sokan a magyarokat mint a románok. Összeségében ha francia nyelvterületen vannak terveid akkor nyilván a franciát válaszd viszont ha nincs ilyen terved akkor az orosz sokkal jobb

2021. jan. 30. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!