Hogy tudnék itthon hatékonyan franciát tanulni?
Sajnos a covid és az anyagiak miatt jelenleg nincs lehetőség arra hogy nyelvtanárhoz menjek, de mindenképp szeretnék franciát tanulni. Tudna esetleg valaki tankönyvet, (könnyített) olvasmányokat, egyéb módokat vagy a francia nyelvtannal kapcsolatos dolgokat ajánlani, illetve az is érdekelne hogy hol tudnék magamnak francia anyanyelvű levelezőtársat találni?
Eddig csak a Duolingót csinálom nap mint nap, illetve megvan a Vigyázz, francia című könyv, és a youtubeon szoktam még videókat nézegetni, de ez így összességében sem elég hatékony. Kérlek, aki tud segíteni az írjon! Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Én youtube-on az innerFrench csatorna videóit szoktam nézni.
Franciát elég nehéz szerintem egyedül, otthon tanulni. Nem könnyű nyelv.
Facebookos csoportokban próbálj esetleg tanulótársakat tanulni. Nem kell, hogy francia anyanyelvűvel beszélgess, jó lehet egy másik tanuló is gyakorlásnak
Könyvtárból lehet francia nyelvkönyveket kölcsönözni. Hátha kinyitnak lassan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!