Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ki volt mostanában Telc B2...

Ki volt mostanában Telc B2 deutsch-on?

Figyelt kérdés

Én holnap megyek nyelvvizsgázni és kicsit félek :S Szóbelin filmet szeretnék bemuttani,de valahol azt olvastam,h az előzőn nem is lehetett filmet választani :O

És mi van akkor ha én nem tudom pár mondatban összefoglalni a tartalmát,mert h akimarad vmi ak nem lehet érteni? :S Mondjam amég jol esik és majd megállítanak? Ez nem befolyásolja azt h mennyi pontot adnak rá?

2010. aug. 13. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
sok sikert, én is holnap vizsgázok csak angolból...én csak a könyvet/filmet nem vágom.meg a magnótól félek.
2010. aug. 13. 11:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Neked is sok sikert :) Hát én a magnótol nem félek,mert amit nem értek azt tippelni fogom és 50-50% az esély rá h eltalálom :D Inkább a levélnél, h nem jut eszmbe valamilyen szó és h ak h irom le azt amit akartam? :D:D:D
2010. aug. 13. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Légyszi írd meg, hogy mik voltak és hogy sikerült?

Én is készülök B2-re németből, de még nem döntöttem, hogy hol, és nagyon ajánlgatják a TELC-et, kíváncsi lennék a véleményedre.

Köszi!

2010. aug. 14. 17:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát az írásbeli sztem nehéz volt,arról nem is beszélve, h alig volt hely a levélnek :S Pályázati levelet írtam,és ugye az elején tartottam a formai követelményt,de emiatt nem volt helyem és nem fért ki a 150 szó :( csak kb 130... nem tudom h mi lesz így... :( Jah és nem volt panaszlevél,hanem egy eseményről kellett infót kérni. Szóbelin a dohányzás volt a vita téma, a probléma megoldás pedig olyan volt, h megyünk ausztriába és az ottaniaknak kell prezentálnunk,h milyen hazánkban az iskolai élet.
2010. aug. 14. 18:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen!

Szurkolok, hogy sikerüljön! :)

2010. aug. 14. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!