Áprilisig angol c1?
A C1es helyett szakszöveget fordítottam nyelvvizsga nélkül. Angoltanár helyett, azt hiszem?!
Most pedig azt mondják nem tudok... B2 körül vagyok.
Oxford könyvek
Ha csak arra öszpontositasz és van elég idöd rá akkor gyerünk . A felsö fok és közép fok között már nem akkora az ür mint a kezdö és közép fok között.
Tanulj szokapcsolatokat mert leginkább felsofokon speakingen már arra kiváncsiak hogy a vizsgáztatod szintjét megütöd e és figyelni fognak nagyon hogy milyen "Szintü " szókapcsolatokat ismersz meg a szókincsre is gyurj a nyelvtan már nem sokban üt el csak mondjuk perfektül kell tudnod az olyan igeidőket is amik alapjáraton alig vannak használva a nyelvben . Sok sikert nézz filmeket angolul és játsz jékokat angolul vagy olvass angolul a lényeg hogy mindennap szánj az angolra idö mert a nélkül nem megy . Sok szerncsét!(A helyesírás a gynegém tudom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!