Mennyi idő alatt lehet megtanulni németül társalgási szinten, ha napi 3-4 órát tanulom, tanárral?
Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 17:25
1/3 anonim válasza:
en 12 evig tanultam iskolaban, azon kivul nem hasznaltam, de nem ment akkor sem kifejezetten.
angol, orosz viszont megy, szoval nem az van, hogy rosszak a kessegeim.
ha a tanulas mellett mondjuk nezel nemetul filmeket es beszelsz nemetul masokkal akkor szerintem 1 ev alatt siman meg tudod tanulni a tarsalgas alapjait.
nagyon nehez nyelv szerintem, a ragozas, a helyes nyelvtani sorrend es a nevelok megtanulasa kinkeserv
2/3 anonim válasza:
Ha aggyal és pénzzel bírod 1 év .
3/3 anonim válasza:
Első válaszoló, még magyarul sem tudsz helyesen írni, biztosíthatlak, hogy vannak gondok a készségeiddel is. Ne terjesszük ezt a dolgot, hogy hú de nehéz nyelv a német és kínkeserves dolog megtanulni. Írd azt, hogy neked kínkeserves volt ne pedig tényként állíts be valamit amivel te nem tudtál megbirkózni. Egyébként "az angol jól megy" dolgot állítja magáról az emberek 95%-a, ebből 10% aki valóban jól tud angolul, a többinek egy eredeti angol cikket mutatva a felét sem értené, a társalgása pedig egyenesen borzalmas. 1 év alatt tanárral és tanulással el tudsz jutni egy teljesen magabiztos alap szintre, ahol azért már bizonyos témákhoz hozzá tudsz szólni és biztos nem adnak el ha ledobnak egy német nyelvterületű országba. Az hogy kommunikatívabb legyél és hosszasan tudj témákról beszélgetni valakivel, azért jóval több mint 1 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!