Angolul tanuljak meg inkább,vagy olaszul és latinul?
Nagyon sokat szenvedtem/szenvedek az angolall,miközben semmit sem tudok nagyjából. Nem is érdekel a nyelv,sokszor hányingerem is van már tőle.
Viszont nagyon szívesen tanulnék olaszul és latinul,azért mert orvos szeretnék majd lenni és Olaszországban élnék.
Tehát melyik legyen?
Igazad lehet. Egyébként azt terveztem,hogy ha megvan az olasz és a latin,akkor újra próbálkozok az angollal.
Tudom,az angol fontos nyelv,meg világnyelv stb.,de ha egyszerűen nem megy és már hányingrem van tőle,akkor nem kell erőltetni.
Lehet,hogy az olasz tök folyékonyan menne...mindendki MÁS,Jancsinak az angol megy a legkönyebbben,mint az orosz,Juliskának a kínai jobban megy,mint az angol,Pistának az angol jobban megy,mint a spanyol,nekem meg lehet,hogy az olasz és a latin jobban menne,mint az angol.
Mert mások vagyunk.
Egyébként már legbelül is elengedtem ezt a nyelvet.
Egyszerűen egy piti szöveget nem tudok angolul felfogni és csak óvodas mondatokat tudok😢.
Szóval én nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!