Origo nyelvvizsgán milyen kérdéseket szoktak feltenni?
Én olaszon voltam január közepén. Kérdeztek a hobbiajaimról, jövőbeni tervekről, dolgoztam-e már, iskolások milyen munkákat képzelnének el maguknak, ilyesmik. Ez volt a sima beszélgetés. Képleírásnál azt választottam, ahol három ember ül egymás mellett a buszon és mindegyik valami elektronikai eszközt használ, itt beszéltem a csodálatos Fehérvári tömegközlekedésről, a telefon káros hatásairól, az elcseszett kapcsolatról stb. (a másik kép asszem valami éttermes volt).
A szituáció pedig, hogy beszélgessünk a barátommal, hogy kinél hogyan osztjuk fel a házimunkákat.
Nekem nagyon jó tapasztalatom volt velük, mindkét vizsgáztató szimpatikus és mosolygós volt, beszélgettem velük egy jót, végül 98%-ot adtak. Nem tudom, a többi nyelvnél is így van-e, remélem tudtam segíteni.
Sok sikert a vizsgádhoz :)
Köszönöm a válaszokat.
2.: köszönöm :) neked pedig gratulálok az eredményedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!