Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen az Origó nyelvvizsga?

Milyen az Origó nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
Régebben elég rossz híre volt (bár nem tudom, hogy mennyire volt megalapozott), kérdezni szeretném, hogy aki esetleg volt már ott, milyen élménye volt, ajánlaná-e ezt a típusú nyelvvizsgát (nem a papír, a tudás fontos nekem, amit csak megerősíteni szeretnék egy nyelvvizsgával).
2020. okt. 20. 08:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Én angolból az összes (B1, B2, C1) nyelvvizsgámat ott csináltam, nekem semmi problémám nem volt velük. Sokáig azért nem szerették, mert írásbelin volt egy nyelvhelyességi teszt, ami nem is igazán a tényleges nyelvtani tudásodat tükrözte, hanem tele volt idiómákkal, kifejezésekkel, amiket csak be kellett magolni, nem lehetett kilogikázni. És ezen a részen gyorsan nagyon sok pontot lehetett veszíteni. Viszont ezt valamikor kivették. (Egyik barátnőm 2015 őszén csinálta a B2-t, neki ez már nem volt, én 2017 telén a C1-t, és mindig mondogatták, hogy majd betesznek valami mást helyette, de akkor, emlékeim szerint, ez még nem történt meg.) Ezen kívül az írásbeli szerintem teljesen korrekt, nekem mindig nagyon jól sikerültek.

A szóbeli pedig sokszor vizsgázatótól függ. Bár én C1-en sikeresen kaptam egy olyan témát, amit a legkevésbé akartam, a vizsgáztatók mindig aranyosak voltak. Szóval röviden, nekem mindig jó élményem volt ott, és én ajánlanám másnak is.

2020. okt. 20. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!