Ha okt. 1-től nem léphet be senki a kozoktatasi intézményekbe, még a szülők se, csak a tanárok, a diákok meg a takarító személyzet, akkor mi lesz az emelt erettsegikkel meg a nyelvvizsgakkal? Csak felsőoktatási intézményben szervezetőek?
Figyelt kérdés
2020. szept. 28. 18:44
1/11 anonim válasza:
Nyelvizsga általában szombat, gondolom ezért kivétel lesz. Az emelt érettségi meg nyilvánvalóan szintén kivétel.
2/11 A kérdező kommentje:
Azért ha valaki tud pontosabbat, várom a linket.
Nyelvvizsgaztatni szombaton sem lehet majd kozoktatasi intézményben az ITM szerint. Bár az érettségi nem alájuk tartozik, az igaz.
2020. szept. 28. 20:47
3/11 anonim válasza:
Gondolom nem fognak fegyveres katonák állni az ajtóban, egyszerűen az a szabály lényege, hogy ne nyomuljon be boldog-boldogtalan az iskolába, csak az, akinek ott van dolga. Nyilván pl a vízszerelőt is be fogják engedni, ha mondjuk csőrörés lesz, és a tűzoltó is bemehet eloltani a tüzet.
4/11 A kérdező kommentje:
"egyszerűen az a szabály lényege, hogy ne nyomuljon be boldog-boldogtalan az iskolába, csak az, akinek ott van dolga"
Egyébként sem nyomulna be más, csak akinek dolga van. De okt. 1-től nem is csak sima tavolsagtartas lesz, hanem ennél több.
2020. szept. 28. 22:10
5/11 anonim válasza:
Csak a szukseges szemelyzet lephet be, engedellyel.
Homeres, nev, cim, telefonalszam beirassal.
Maszk kotelezo lesz, plusz tavoltartassal.
Lesz valaki aki ki be engedi azokat akik belephetnek.
Vizsgak meg lesznek, minimalis emberekkel.
6/11 A kérdező kommentje:
De csak az adott iskola saját diákjai vizsgazhatnak, én úgy tudom. Az emelt érettségi meg a nyelvvizsga miatt viszont egy csomó idegen menne be...
2020. szept. 29. 05:19
7/11 anonim válasza:
Engem ma hívtak a nyelvvizsga központból hogy a városomban nem tudok vizsgázni mert ott nem tarthatják meg.
8/11 A kérdező kommentje:
Erről beszélek...
2020. szept. 29. 19:25
9/11 anonim válasza:
De azért lesz nyelvvizsga csak kicsit utaznom kell(7-es vagyok)
10/11 A kérdező kommentje:
És a saját városodban kozoktatasi intézményben (középiskolában, gondolom) lett volna, a másik helyszín viszont nem az lesz (hanem pl. egyetem), ugye?
2020. szept. 29. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!