Nagyon gáz angol B2-es nyelvvizsgával korrepetálni másokat?
Kéne egy kis zsebpénz, és arra gondoltam egy ezresért korrepetálnék általános iskolásokat angolból. (Egyébként járok tanfolyamra én is, folyamatban van a felsőfokú nyelvvizsga is)
Nagyon gáz lenne ez így?
16/L
12-es:
A B2 szint nem egy nagy durranás (kb. fele mint 2016 előtt...) szóval, nem általánosítok, a tudását sem ismerem, de azért elég nagy önbizalomra vall így nekiállni akár csak korrepetálni is.
"ha frissen vizsgázott és jelenleg is tanul folyamatosan, miért ne tudna általános sulisokat tanítani? Nem értem..."
Próbáltál már bármilyen tantárgyat tanítani bárkinek? És általános iskolásnak? Próbáltál már magyar nyelvet tanítani olyannak, aki nem magyar nyelvű közegben él? És általános iskolás korúnak?
Ha legalább valamelyikben ezek közül lenne tapasztalatod, értenéd.
Utolsó, ne hordj már össze hülyeségeket :D Összehasonlíthatatlan magyar nyelvet tanulni, és angol nyelvet tanulni (persze mind a kettő esetben idegen nyelvként értem). Egyszerűen irreleváns az a példa, amit te mondtál.
És tudom, hogy mi egy B2-es vizsgának a követelménye, és azt is, hogy általános iskola angol tagozatán(!) mit tanulnak a gyerekek, úgy hogy, higyjétek el, ha megtudja értetni magát a lurkókkal, akkor taníthatja őket.
"Összehasonlíthatatlan magyar nyelvet tanulni, és angol nyelvet tanulni (persze mind a kettő esetben idegen nyelvként értem)."
Hát pedig az anyanyelvedet legalább tényleg jól beszéled, a kérdező az angolt viszont csak B2 szinten.
"próbáltál már magyar nyelvet tanítani olyannak, aki nem magyar nyelvű közegben él"? Magyar nyelvet nagyon nehéz tanítani, ha az anyanyelved, ha nem.
Ezért ez egy rossz példa, értsd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!