Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Euroexam B2 vizsgáról érdekeln...

Euroexam B2 vizsgáról érdekelnek a tapasztalatok, jó, könnyű? Vagy nem? Az europro b2 is érdekel.

Figyelt kérdés

Ami a honlapjukról letölthető anyag van, az mennyire használható?

Magnóról játszák a hanganyagot? Érthető volt?

2010. aug. 6. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hát nagyon gyorsan kell dolgozni, mivel minden feladatra csak 10 perced van, és ez iszonyat kevés idő, és nekem nehezebb volt a vizsgán mint a gyakorlófeladatban, nekem nem sikerült, dehát ki tudja neked lehet hogy menni fog... a hallásutáni magnóról volt, a beszéden nagyon kedvesek voltak, de arra készülj fel, hogy nagyon értelmetlen témákról is kérdezhetnek, és a szituációk se vmi könnyűek
2010. aug. 6. 12:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

A szöveget a magnós résznél, mennyire hadarják? A honlapon viszonylag jó ütemben mondják, érthetően.

2010. aug. 6. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Én tuti nem mennék Euroexamre... Igaz, hogy elsőre meglett, de elég nehéz volt, pláne a magnóhallgatás. Egy kínai öregasszony beszélt angolul olyan akcentussal... Én nem tudom a gyakorláshoz viszonyítani, mert úgy mentem, hogy azt sem tudtam milyen feladatok lesznek. A szóbelin tényleg kedvesek voltak, de olyan hülyeségeket kérdeztek, amire magyarul sem lehet válaszolni. Olyan szitu volt, hogy ugat a szomszéd kutyája éjjel, téged zavar, menj át és szólj. Eddig ok. Elmondod, erre visszakérdez, hogy mit csináljon vele, ha már megette, meg sétáltatta, vizet is kapott, be is zárta másik szobába, játéka is van. Honnan tudjam?! Pláne egy vizsgahelyzetben találj ki valamit erre, azt mégsem mondhatod, hogy lője le...

Meg ha rossz partnert kapsz az sem valami jó. Akivel én voltam ő hat éve tanult angolt, de 1 mondatot sem tudott úgy elmondani, hogy minden jó lett volna benne.

A levélírás is elég szutyok volt, valami színházi darabról kellett írni, meg arról, hogy miért ne szemetelj az utcán. A diktálásnál (magnóról ment) elég gyorsan mondta, felét nem lehetett leírni, hiába értettem. Állítólag a kétnyelvű verziója jobb, mert az a +2 feladat könnyű és fel lehet vele hozni a többi részt. Én egynyelvűn voltam.

Az is sokat elmond róla, hogy miközben szinte az összes nyelvvizsgát leminősítették, meg vitték fel a minimum százalékokat ennél csökkentették. Kb. 50-en voltunk, amikor mentem átvenni a bizonyítványt láttam a papírt, kb. 15 embernek lett meg.

2010. aug. 6. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nekem is sikerült elsőre angol középfok, és én megvoltam elégedve. Nekem mindig a magnó volt a gyengébb, éppen hogy meglett a hallgatás... Talán az kicsit nehezebb volt.A honlapos feladatok nagyon is használhatóak, ugyanezeket a típusokat kapod. Olvasás, írás könnyű volt, diktálás nem volt szimpatikus, de fel lehet rá készülni. Szóbelin pedig életbeli helyzeteket kérdeztek, pl. koccantam valakivel, és elnézést kellett tőle kérnem. Vagy megmondanom a vizsgáztatónak, hogy szerintem nem áll neki jól a frizurája. :) Jófejek voltak, és korrektek. Ráadásul az árak is emberiek a többihez képest, szóval én ha mennék, megint ezt választanám.
2010. aug. 7. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!