A Duolingo nevű alkalmazás mennyire hatásos?
Segít, de csak kiegészítés szerintem.
Ha valóban haladni szeretnél vess be mást is.
Én így készülök nyelvvizsgára.:
- Könnyen, gyorsan angolul youtube-on, itt az összes videót megnézem, kijegyzetelem, gyakorlok.
- Ha végeztem, akkor csoportosítom az eddig tanultakat, igeidők, egyéb szerkezetek.
- 3000 leggyakoribb angol szó megtanulása + Az amik a fent említett leckékben vannak.
- Leggyakoribbak angol kifejezések megtanulása.
- Online felmérők, gyakorlók kitöltése, gyakorlàs
- Duolingo végig játszàsa
- Mese, film, sorozat nézése angolul
- Angol cikk, leíràs, könnyített szövegek olvasása
- Angol nyelvű szövegek írása, fogalmazàsa, szövegek fordítása angolról magyarra, és fordítva
- Beszéd gyakorlása
- Az utolsó hetekben pedig csak nyelvvizsga feladatokat fogok csinálni, lehet veszek ezzel kapcsolatos könyvet is, és àtveszem gyorsan.
Szerintem jól ki van találva, és hatásos, de vannak hatásosabb módszerek is.
De nálam bevált. Amúgy én már nem használom, mert nehéz nekem, hogy napi rendszerességgel csináljam, pedig szerintem úgy a legjobb. (mert ugye van a széria, amit minél tovább megtartasz, annál jobb)
Én mostmár csak videónézésből, néha írogatásból, idegen nyelvű oldalak és alkalmazások használatával, és olvasásból tanulok.
Tehát: hatásos, de kitartás kell hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!