Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A kormány hosszabbítsa meg a...

A kormány hosszabbítsa meg a nyelvvizsga mentességet a járványhelyzet miatt?

Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 12:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem kifogasok mert megcafolni nem tudsz.
2020. aug. 27. 15:03
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Ezen nincs mit megcáfolni. Eldöntötted, hogy neked nem megy és a világ kapja be. Én meg mondom, hogy lehet ez a hozzáállásod, de attól nem fog megváltozni a rendszer. Azt meg megjegyzem, hogy közel sem csak annak van szüksége nyelvtudásra és nem csak azoktól várják el, akik külföldön szeretnének munkát kapni.
2020. aug. 27. 15:05
 13/16 A kérdező kommentje:
2x nem sikerult 150 ezret kidobtam az ablakon. Ha nem lesz addig valtozas akkor mas nyelvet probalok meg oktoberben rmelt erettsegivel.
2020. aug. 27. 15:08
 14/16 A kérdező kommentje:
Annak is volt indoka, hogy augusztus 31-ig nem kellett nyelvvizsga.
2020. aug. 27. 15:09
 15/16 anonim ***** válasza:
63%
Az angoltól könnyebbet nem fogsz találni. Egyébként meg azért sem árt a nyelvvizsga (vagy inkább nyelvtudás, de ha az van, akkor a vizsga egyszerű) mert kb minden állásnál előnyt jelent.
2020. aug. 27. 15:10
 16/16 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, a világ nem csak Magyarországból és nem csak a magyar nyelvből áll! Igenis az alapműveltség része, hogy útja tudj mondjuk igazítani angolul egy külföldi turistát!

Oszd be az idődet, hogy mindenre jusson, ennyit tudok neked mondani. Én is ugyanilyen gondokkal küzdök, mint te. 12 évig tanultam németet, angolt 4 évig, mégse lett meg a nyelvvizsgám egyik nyelvből se a gimnázium ideje alatt (részben a rossz tanárok miatt, de nagyon nagy részben a lustaságom miatt)!

Az van, hogy lassan végeznék az egyetemmel és még nyelvvizsgáznom is kéne ez idő alatt.

És tudod mire használtam ezt a kiváló, karanténos időszakot? Hát angoloztam orrvérzésig!

2020. aug. 27. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!