Sürgös középfoku német nyelvvizsga. Mit csináljak?
Gondolom dolgozol, így nem tudsz kimenni német nyelvterületre. Kezdj el iszonyat gyorsan szavakat tanulni!, pl. quizlet.-bár angol nyelvű, de bármilyen nyelvű szavakat tudsz vele tanulni. Illetve a nyelvtanhoz az eduverzum.hu oldalat ajánlom, ott elég alaposan végigveszi veled a nyelvtant. Illetve hallgass sok német zenét, német tévécsatornát, az interneten is el tudod érni őket, és a legkönnyebb :)
Sok sikert!
Én nem akarlak megbántani, de ha nem vagy nyelvzseni, 4 hónap alatt a nulláról középfokig nem valószínű, hogy eljutsz. :( 1 év is elég jó teljesítmény, szerintem.
Ha mégis belevágsz, akkor a nyelvtanhoz jól jöhet egy tanár, és közben annyi németet hallgatni, tanulni, amennyit csak tudsz (mp3 lejátszón, számítógépen filmnézés közben) napi sok órában. Én így tanultam angolt, nekem ez nagyon bevált.
Ha vizsgázni készülsz akkor a TELC nyelvvizsgát tegyél, messze a legegyszerűbb és egyben államilag elismert is!
Ha keményen tanulsz, a vizsgán átmehetsz, ami azt jelenti, hogy lesz papírod, de távolról sem azt, hogy középfokon leszel!
Bocs a negatív kezdésért, de ez azért tényleg húzós,
kemény munka lesz!
Zene, filmek nemet nyelven, sok feladatlap kitoltese, welt.
Ami meg fontos, hamar jelentkezz, mert mar most se hiszem, hogy meglesz decemberre. Ha augusztusban jelentkezel, ha mazlid van oktoberre lesz idopontod es meg egy honap mire kiallitjak a bizonyitvanyt es sok helyen nem fogadjak el a nyelvvizsga altal kiallitott igazolast.
Sok sikert, ne add fel, semi sem lehetetlen, csak bäszott nehez!(:
www.livemocha.com
ez direkt ilyen nyelvtanulós oldal, itt akár német anyanyelvű emberektől is megtanulhatod a nyelvet. :)
Én így tanulok spanyolt, egy perui ismerős elmagyarázza amit nem értek és hidd el nagyon sokat segít!
Persze emellett keményen ülj rá a tankönyvekre meg amiket az előző válaszolók is írtak. De nagyon sok sikert kívánok neked, remélem meg marad az állásod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!