Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvizsga visszaigénylésben...

Nyelvizsga visszaigénylésben segítség?

Figyelt kérdés
Ügyfélkapun keresztül szerettem volna, de hibaüzenetet kaptam miszerint nincs ellenőrízve hogy a feltöltött fájl vírusos-e ezért az igénylés sikertelen. Valami ötlet hogy mi lehet a megoldás?

2020. júl. 27. 11:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is visszaakarom igényeltetni, de nem úgy van, hogy egy kétoldalas lapot kell kitölteni és azt elpostázni?
2020. júl. 27. 13:15
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

Keresési eredmények

Internetes találatok

Chrome: Sikertelen - a vírus észlelte a hibaelhárítást ...

hu.railstoolkit.com › chrome-sikertelen-virus-eszlelte-hi...

Sikertelen - A vírus észlelése egy hibaüzenet, amelyet akkor kaphat, ha fájlokat tölt be a Google Chrome böngészőben. A Chrome a fájlok letöltésének ...

Nyomtatványok - Szerencsejáték Felügyelet

szf.gov.hu › adat › nyomtatvanyok

c) elektronikus úton, közvetlenül az szf@szf.gov.hu e-mail címre küldött üzenettel; ... Kizárólag elektronikus úton, Hivatali kapun keresztül benyújtható űrlapok ...

Vírus? - bizonyos dolgok nem működnek a gépemen | ubuntu.hu

ubuntu.hu › node

2010. szept. 17. - Mikor rákérdeztem a számgépesnél, hogy ezen van-e tűzfal, azt ... Tudtok valami megoldást rá? ... Meg aztán attól is félek, hogy ha valamit felteszek, utána nem tudom ... Bizonyos dolgokban tényleg elég járatlan vagyok, ezért ha lehet, ... "/tmp/r_QryiTk.pdf.part nem menthető, mert a forrásfájlt nem lehet ...

2020. júl. 28. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!