Fel lett dobva nekem hirdetésnek,hogy angolul tudni 1 hét alatt. Kamu az egész?
Figyelt kérdés
Olvastam egy cikket,amikor hirdetésnek fel lett dobva nekem,hogy "titkos nyelvtanulási módszer,tanulj meg 1 hét alatt agngolul".
Kb.abból állt az hirdetés,hogy angolul folyékonyan egy hét alatt!
Minden nyelviskola titokban tartja az igazságot: nem kell a hagyományos módszer!
Egy szót sem tudott a szomszéd angolul, és két hét múlva folyamatosan beszélgetett a vejével.
Naponta fél óra, és három hét múlva már beszélni fogsz!
Ne higgy a nyelviskoláknak: nem kell évekig tanulni ahhoz, hogy tudj!
Meg valami neurológusról is szó volt.
2020. júl. 23. 12:12
1/6 A kérdező kommentje:
Belinkelném,de nem találom a neten,mert bezártam.
2020. júl. 23. 12:13
2/6 anonim válasza:
Persze, hogy kamu. De jó is lenne, azóta már tudnék legalább 40 nyelven.
3/6 anonim válasza:
És amikor megnyitod, akkor általában egy teljesen más sztorit kapsz, mint amire egyébként kattintottál, jobb esetben azért a témánál marad a történet, amiben leírják, hogy a Kis Julcsi vett valami hiperexklúzív tablettát, amitől megtanult másik nyelven x hét alatt, és vedd meg te is, és micsoda szerencse, CSAK MOST fél/negyed/szinte ingyen áron van, vedd meg most! Rosszabb esetben valami forexes baromságot olvashatsz, hogy Egyszerű Edina otthon ül a seggén és csak dől a lé, vagy épp a Martingale-"módszert" alkalmazva mindig dupláz a ruletten és hülyére nyeri magát.
4/6 anonim válasza:
Na, megis mit gondolsz???
Volt mar itt ez a kerdes. Egy professzor aki nem letezett fedezte fel. Sok nyelven megtalalhato a hirdetes. Scam!
6/6 anonim válasza:
Igen, abszolút reális, hogy egy találmányt, ami forradalmasítaná és jelentősen megkönnyítené nemzetközi kereskedelmet, turizmust, munkaerőáramlást, eltitkolnak, hála a nyelviskolák messzeföldön híres lobbierejének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!