A nyelvvizsga nélküli diplomák tulajdonosainál be lehetne vezetni hogy utólag tegyenek nyelvvizsgát vagy adják vissza a diplomájukat?
Nagyon kínos, hogy a magyarok alig beszélnek nyelveket.
Nem értem, miért nem tudjuk ezt normálisan kezelni és kis kortól tanítani rendesen. Alapvető kellene, hogy legyen, hogy 2-3 nyelven mindenki tudjon kommunikálni.
Nem.
Amúgy annyira idegesítő, hogy néhányan itt pattognak, hogy így felháborító, úgy diszkrimináció.
Itt két lehetőség van.
Vagy azért követelmény a nyelvvizsga, mert előnyöd származik belőle, ami szintén megmarad a többiekkel szemben, attól hogy ők is megkapják.
VAGY
tök felesleges és nem származik belőle előnyöd, akkor meg alapból felesleges ezt a szabályt fenntartani és nyugodtan kiadhatják a többieknek is a diplomát.
és mielőtt még valaki nekem ugrana, két c1es nylevvizsgám van...
8as, igen ám, csakhogy én rengeteget diákmelóztam hogy tudjam fizetni a magántanárt, hogy megkaphassam a diplomámat. Azt az időt az egyetemi tanulmányaimtól vettem el, valamint annak a 130 ezernek is lett volna más helye. Engedtessék már meg nekem hogy felháborodjak és igazságtalannak érezzem. Ha a diploma feltétele a nyelvvizsga akkor vonatkozzon mindenkire, vagy kárpótolják azokat akik már megszerezték.
Most azért mert valami kormányközeli nagyember gyereke nem volt képes le nyelvvizsgázni szívnak azok akiknek sikerült így komoly anyagi káruk keletkezett ez miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!