Valkaiss kérdése:
Hogy kezdjek neki az angol nyelvvizsgára készülésnek?
Figyelt kérdés
Négyesre érettségiztem középszinten pár éve. Sose voltam szerintem B2. magán tanárra nincs pénzem, meg hát nem a nulláról kezdem. Csak nem tudom, hol kezdjem el. Ami nagyon gyenge, az a hallásértés és a beszéd (nem merek beszélni). A nyelvtan olyan, hogy bizonyos igeidőkkel van baj, de a legtöbbel nincs. A szókincsem kopott, de nem vészes. Egy év múlva kell nyelvvizsgáznom.2020. jún. 26. 15:57
1/3 anonim válasza:
Tankönyveket érdemes lenne beszerezni, hiszen azok olyan sorrendben tanítják a nyelvtant meg a nyelvet, ahogy érdemes. Középsulis könyveket érdemes előkeresni. Amit csinálhatsz hogy eltervezed előre melyik nyelvvizsgát szeretnéd csinálni, és hátha van felkészítő könyvük, azt is meg lehet venni, és abban csinálni a gyakorlófeladatokat. Ezzel a nyelvtan le is van tudva, sőt ha van hanganyag akkor a hallásértés is. A hallásértést még fontos gyakorolni máshogy is. Rengeteg angol nyelvű szöveget hallgatni (videó, film, sorozat), akár csak ha megy a háttérben, mert ez segíti a nyelvérzék kialakulását, könnyebb lesz a fogalmazás is.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
És ez egy év alatt megoldható?
2020. júl. 8. 09:31
3/3 anonim válasza:
Meg, viszont az már adottság kérdése hogy mennyire simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!