Szeretnék nyelvet tanulni és kellene ehhez egy jó alkalmazás csak nem találok semmit valaki ismer valami jót? bővebben lent
Figyelt kérdés
Szeretnék nyelvet tanulni pl: német, angol, francia... Tudnátok ajánlani olyan alkalmazást amivel hatékonyan ranulhatom úgy hogy maradjon is meg belőle valami ne csak egy-két szó?2020. jún. 25. 21:06
11/11 válasza:
Nekem megvolt a Duolingo és a Busuu. A Duolingot nem írom le én is, ha jól láttam, már írtak róla.
A Busuu akkor jó, ha tudsz angolul. Én azt használom, de a kiejtés csak prémiummal érhető el. Tudsz barátokat is szerezni és megkérni másokat, hogy javítsák ki amit írsz, illetve te is tudsz javítani. Meg tudod nézni a "gyenge szavakat" is. Ha onnan gyakorolsz, akkor lassan az is változik. Annyi még a baj vele, hogy egyszerre csak egy nyelvet tudsz tanulni, kivéve ha van prémiumod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!