Ha megkérdezik, hogy hány nyelven beszéltek, abba beleszámítjátok az anyanyelveteket is?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy állásinterjún vagy ilyesmi, ott eleve idegennyelvet kérdeznek... Hanem amikor csak úgy egy random ember megkérdezi.2020. jún. 23. 02:58
1/6 anonim válasza:
Én vagy azt mondom hogy kettőn meg magyarul, vagy hogy hármon a magyarral együtt. Szóval pontosítom.
Kivéve ha menőzni akarok, akkor csak azt mondom hogy négyen :D
2/6 anonim válasza:
Felsorolom őket, sajnos annyira nem hosszú a lista, hogy célszerűbb legyen csak egy számot mondani.
3/6 anonim válasza:
Tőlem már nagyon régen nem kérdezték meg, hogy hány nyelvek beszélek, inkább azt, hogy milyen nyelven beszélek. De akkor is csak azt szoktam mondani, hogy angolul (= C2) és egy kicsit (=C1) németül. A többi nyelvet, amelyekből kf nyelvvizsgám vagy érettségim vagy egyetemi szigorlatom van, nem szoktam se felsorolni se beleszámítani, mivel a nyelvtudás a C1-nél kezdődik.
4/6 anonim válasza:
Ha magyarul kérdezik meg akkor nem szoktam, viszont pl angolul vagy németül akkor oda sorolom.
5/6 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani, hogy angolul meg nyilván magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!