Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik B2 es nyelvvizsga a...

Melyik B2 es nyelvvizsga a legkönnyebb?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra is hogy melyik nyelvvizsga központban javítanak reálisan és nem csak a pénzre mennek.

2020. jún. 18. 10:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%

Azért ez nem a bármi kategória.

Okoskodtál, én belinkeltem valamit, ami alátámasztja azt, hogy a pénz befolyásolja a vizsgabiztosokat.

Hiteles forrásból van, innentől kezdve nincs miről beszélni.

Ilyenkor inkább kussolnod kellene, nem okoskodni tovább.

2020. jún. 18. 12:07
 12/16 anonim ***** válasza:
23%

11: Nem is én írtam előtte :D

Ezt írtam az előbb, hogy neked még ez se tűnt fel :D

2020. jún. 18. 12:09
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Én BME nyelvvizsgán voltam kétszer is (angol, német), nem éreztek, hogy szivatni akartak volna, a legtöbb ismerősömnek is jól ment. A gyakorlókönyve alapján jól fel lehet rá készülni, begyakorolni a típusfeladatokat.
2020. jún. 18. 12:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Te ismersz 8 vizsgáztatót és akkor mindent tudsz."

Épp eleget tudok a hátteréről a dolgoknak, három különféle vizsgarendszernél is.

"Nincs több kérdésem."

A mindentudás az okés érzés lehet.

2020. jún. 18. 17:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy balhé lett a kérdésből :D

Egyébként a Theolingua-val csak jó tapasztalatok vannak ismeretségi körben,korrektek és nem szemétkednek.

Egyedüli hátrány ha lehet annak nevezni,hogy meg kell tanulni plusz egyházi szakszavakat mivel evangélista vizsga

2020. jún. 18. 22:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez mindenkinél egyéni, hogy melyik nyelvvizsga passzol hozzá. Én Origón voltam, nekem ez volt a szimpatikus, jól fel tudtam készülni, míg a testvéremnek egyáltalán nem jött be az Origo, ezért inkább Euroexamre ment, mert neki az volt az egyszerűbb. Úgyhogy szerintem nézz meg többféle nyelvvizsga feladatot, hasonlítsd össze őket és az alapján válassz, hogy melyik menne a legjobban.
2020. jún. 20. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!