Emelt szintű német érettségi jó alapszintű tudással sikerülhet kettesre?
Figyelt kérdés
Kérlek benneteket, ne nevessetek ki. 40-en felül vagyok, és most jött rám a tanulhatnék. Anno 2005-ben szereztem egy komplex alapfokú C típusú nyelvvizsgát németből. Azóta sokszor ismételgettem. Ha jó alapos tudásra teszek szert az ismétlés által, sikerülhet egy kettes? A másik felvételi tárgyból megvan az ötös. (Középszintű) Az sem lenne baj, ha fizetősre vennének fel.
Előre is köszi a válaszokat!
2020. jún. 14. 12:31
1/7 anonim válasza:
Kizárt dolog.
Miért nem abból emeltezel, amiben jó vagy?
2/7 anonim válasza:
Hát minden attól függ, hogy mennyi idő alatt tervezel ismételni, dolgozol-e mellette, család stb.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, dolgozok mellette. Családom nincs. Akár holnaptól el tudom kezdeni a tanulást esténként.
2020. jún. 14. 13:52
4/7 anonim válasza:
Nagyon necces, szerintem inkább tippelés lenne belőle, mint feladatmegoldás. Gondolom jól át gondoltad, és más tantárgy nem jöhet szóba, ha németből kell emeltezni. Én felhúznám minimum gyenge B1 szintre a tudást. Legjobb módja letesztelni hogy hogy állsz, ha kitöltesz egy emelt feladatlapot.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2020. jún. 16. 18:36
6/7 anonim válasza:
Szia 😊
Mi lett veled azóta? Én most megyek májusban.
7/7 anonim válasza:
Az emeltre járó 50 pont csak akkor jár, ha 45%-os lesz legalább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!