Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tudom bővíteni az...

Hogyan tudom bővíteni az angol szókincsemet?

Figyelt kérdés

2020. jún. 8. 18:17
1 2
 11/17 anonim válasza:

Szia.

Van egy úgy nevezett 30 napos kihívás válassz ki egy könyvet és a 30 napon belül minden nap olvass belőle 30 percig. Azután tanulj meg 5db szót abból a könyvből. Meglátod a 30.nap végére nem csak a nyelvtant fogod vágni hanem a szvakat is.

2020. jún. 10. 22:04
 12/17 anonim ***** válasza:
elég tuti tipp:halgass Johnny Cast-ennyire szépen hordozottt USa-beli énekelt hangot máshol nem hallasz de tényleg!!ha ezt keresed ne hallgass retrót mertott nem adják-cd bakelit kazetta és Nyet!tuti tipp
2020. jún. 12. 18:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Johnny érthető értelmezhető fonetikusan is-emellett jó hobby-csak ne öltözz színültig feketébe!:)üdv
2020. jún. 12. 18:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Van egy angol csoport Facebook csoport ahol szokincsbovitessel foglalkozik

English Writing Practise Group ha van kedved nezd meg.

Egyebkent olvass rengeteget, nezz filmeket.

2020. jún. 15. 18:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a szókártyák nagyon be váltak, igen tudom hogy időigényes de ha szókártyával tanulsz akkor tuti megmarad.(: Ezenkívül lehet kapni előre elkészített szókártyákat pl. 500 szó középhaladóknak. Nekem van egy ilyen csomagom, sokat használom, ezenkívűl szoktam magamnak is szókártyákat gyártani, boritékokba csoportosítani témakörök szerint. :D

2020. aug. 15. 12:36
 16/17 anonim válasza:

Szia!

Én angol nyelvű könyvek olvasásával bővítem a szókincsemet.

Az új szavak megtanulásához írtam egy mobil alkalmazást, ami véletlenszerű sorrendben kérdezi ki a szavakat, és ki is tudja ejteni. Ha nem jó választ adsz, megmutatja a választ.

Az alkalmazás letölthető innen:

[link]

Egyszerű alkalmazás, de nekem bevált.

2020. szept. 18. 08:59
 17/17 anonim ***** válasza:
A kihívások 30napos jó addig se függessze a neten...hehe
2020. szept. 18. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!