Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Nyelvvizsgán szótárba lehet...

Nyelvvizsgán szótárba lehet írni puskát?

Figyelt kérdés

Angol középfok írásbelire megyek (origo), lehet szótárt használni.

De nem fogják a vizsga előtt átnézni mindenki szótárát, hogy nincs-e benne puska?

2010. júl. 30. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Azért érdekelne, hogy egy nyelvvizsgára milyen puskát akarsz írni...
2010. júl. 30. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lehetne!!! :P

Én a levélíráshoz vagy 6 sablonmondatot szótárba írtam:D

Nem nézi meg senki, de biztonság kedvéért a baloldalra írd, hogy lapozáskor ne látszódjon és ceruzával!

2010. júl. 30. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk pl.(fordítási versenyen)úgy csinálták,hogy szóltak előtte,hogy távolítsunk el mindent,ami nem oda való,aztán menet közben belenéztek egy kettőbe.Szerintem nem éri meg,már csak a pénz miatt sem.Annyira nem olcsó az a nyelvvizsga.
2010. júl. 30. 20:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de nem elég nagy puska a szótár is? Amikor én mentem, nem ellenőrizték.

DE.

A tesztnél NEM lehet kint a szótár! Jah és olyat nem hallottam, hogy valaki "puskázva" le tudott volna fordítani egy teljes szöveget a megszabott időintervallumban - úgyhogy csak magad alatt vágod a fát. Direkt olyan a vizsga, hogy valóban a tudásodról adj számot.

2010. júl. 30. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

"Direkt olyan a vizsga, hogy valóban a tudásodról adj számot."

Ilyet ne mondj!!

Inkább: Direct olyan a vizsgapontozás, hogy minél több pénzt leakasszanak rólad!

2010. júl. 30. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
hát én még csak szótárt se használtam nyelvvizsgán, nemhogy puskát, pedig elég tré az angoltudásom :D mégis átmentem. szerintem nem éri meg a lebukás kockázatát
2010. júl. 30. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:
én nem is használhattam szótárt :|
2010. júl. 30. 22:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Csak pár sablonmondatot szeretnék beleírni a szótárba, ami mondjuk magyarról angolra fordításnál lehet hogy jól fog jönni.

Tudom, hogy inkább megkén tanulni meg minden, de már leadtuk a jelentkezési lapot, és még nem vagyok olyan szinten, hogy biztosan sikerüljön, és nem szeretnék elveszteni, 10-20 ezer Ft-ot.

Utána meg úgy is még tovább tanulok, mert majd a felsőfokút is leszeretném tenni.

2010. júl. 31. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!