Ha most még megpróbálok egy nyelvvizsgát megcsinálni és csak egyik része sikerül kapok pluszpontokat?
Figyelt kérdés
Egy kicsit össze vagyok zavarodva. Van egy B2 németem és most még el szeretnék menni a júniusi nyelvvizsgára. Ha esetleg csak az egyik fele sikerül, akkor én is kapok annyi pontot akár komplexre idén, azaz 28 pontot? Hiszen ez 2019/20as tanévben fogom szerezni és idén ugye a résznyevvizsgáért is jár a pont elvileg.2020. máj. 27. 22:48
1/6 anonim válasza:
Igen, akkor is jarni fog a plusz pont😄
2/6 anonim válasza:
június 15-ig kell vizsgáznod, akkor igen
3/6 anonim válasza:
Attól függ elsősorban, hogy mikor csinálod és hogy megjön-e addigra a bizonyítványod. Általában a vizsga időpontja után kb 1 hónap az eredmények kihirdetése és még onnantól 1 hónap (sikeres vizsga esetén) a bizonyítvány kiállítása,tehát olyan 2 hónap összességében.Ugye felvire a nyelvvizsga bizidben szereplő adatokat kell csak megadni, ezért szükség van a bizonyítványra. Vegül pedig járna a pont az ezelőtti feltételekkel, de hogy az mennyi azt nem tudom, meg kell nézni.
4/6 anonim válasza:
Mostmár késő addigra mire megjön már nem lehet modósítani semmit se a felvin.
5/6 anonim válasza:
Ha csak az egyik része sikerül is kapsz pontot. ( 28-at, mint alap esetben a komplexért)
De sietned kéne a jelentkezéssel. Még vannak időpontok, amik alkalmazkodnak az új felvételi eljáráshoz...és az úgy időben megérkezik még.
6/6 anonim válasza:
az itolc vizsgánál 7 napon belül kijavítják, azt hiszem az euroexam is elég gyors és a felvire elég az igazolást feltölteni nem kell megvárni a bizonyítványt. az a lényeg, hogy csak akkor fogadják el a részvizsgát komplex pontnak ha a vizsga napja június 15 vagy korábbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!