Miből, milyen fokon van nyelvvizsgátok?

Angolból egy közép, anno tanultam spanyolt, de olyan szörnyű tanárom volt suliban, hogy teljesen elvette a kedvemet a nyelvtanulástól.
22/L

Angol B2, Német B2
Most készülök a Német Goethe C1-re és a közeljövőben szeretnék angolból is egy C1-et letenni.

Hármas vagyok
Igen, kéttannyelvűbe járok, így ad felsőfokot:)

Angol középfok. Anglisztikán vagyok, úgyhogy a diplomával meglesz a felsőfok.
Illetve nagyon szeretném németből felhúzni magam B2-re, hogy nyelvvizsgát tegyek, de a gimis nyelvoktatás pont eléggé elvette tőle a kedvem ahhoz, hogy alig tudjam rávenni magam a tanulásra.

Angol- szlovák középfok, 19 vagyok
Most kezdtem csehbe, franciába

Előző válaszoló vagyok: Szlovákból C1 közelbe lassan gyúrhatnék,angol inkább erősebb B2, de nem szeretem annyira, viszont azt is igyekszem fejleszteni
Szlovákkal? Fordítottam már fiatalként egy fesztiválon szlovákoknak (elég jó pénzt kaptam), túrázok a Tátrában, szeretem Szlovákiát,így nagyon hasznát veszem. Hihetetlenül szeretem a nyelvet,rengeteg élményt és embert kaptam... hiedelmekkel ellentétben a szlovákok nagyon jófejek ha te is az vagy. Hosszú a listája a morális értékeinek. Logikát adott, megismertem jobban önmagam.
Az angol meg ugye mindenhova hasznos volt, több Angol barátom is van.
Franciával nem tudom mit kezdek, egyenlőre hobbi egy jó nyelvtanulási lehetőség miatt (nagyon jó árban tanulhatok így belekezdtem)
Minden nyelvvel több leszek, azt érzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!