Hogy vannak ezek angolul? A többi lent.
Megismerkedtem egy fiúval aki nem nagyon beszéli a magyart és szeretném megköszönni hogy segített nekem. Tudom eléggé nyálas de sokat köszönhetek neki.
Ezek a mondtatok kellenének.
Nagyon hálás vagyok neked. Miattad gyógyultam meg ilyen gyorsan. Az hogy láttam a jó kedved a boldogságot a szemedben, arra ösztönzött hogy nem hagyhatom el magam és erősnek kell lennem. Tudom az egészet csak magamnak köszönhetem mert hallgattam azokra akikre nem kellett volna.
Szerencsére te rámutattál arra hogy el kell fogadnom magam úgy ahogy vagyok, nem számít mit mondanak mások.
Bár személyesen nem találkoztunk de remélem annak is eljön az ideje. Már attól nagyon boldog vagyok ha csak videón látlak. Nagyon sokat segítettél nekem amiért én örökké hálás leszek.
Mégegyszer köszönöm szépen.
I am ever so grateful to you. It is due to you that I recovered so quickly.
Seeing the cheerfulness and happiness in your eyes made me realise I can not let myself go, and I must be strong.
Yes, I know, I can only thank myself for all of this because o listened to the people I shouldn’t have.
Luckily you made me see that I must accept myself the way I am, no matter what others say.
Although we haven’t met in person, I hope that will come one day too.
Seeing you on video already makes me happy.
You have helped me so much, and for that, I’ll be grateful to you for ever.
Once again, thank you very much.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!