Megéri németet tanulni?
Figyelt kérdés
Nem tervezek menni se Németországba, se Ausztriába. Az angolom kitűnő, a német nagyon nehézkesen megy.
Próbálkozzak tovább vele vagy hagyjam a francba?
2020. máj. 13. 10:51
A kérdező szavazást indított:
Van értelme, tanulj németet
Felesleges, mindenhol tudnak angolul
20 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nagyon jól jársz vele ha megtanulod!
Én példának okáért Kolozsváron tanulok, és ott van egy cég ahol folyamatosan angol és német nyelvű helyek vannak. Nagyon keresett a munka erő piacon. Ajánlatos hogy foglalkozz vele mert biztosítod a jó megélhetésed. Jól is fizetik
Hajrá
2/7 A kérdező kommentje:
Az kimaradt a kérdésből, hogy informatikusnak tanulok.
2020. máj. 13. 10:55
3/7 anonim válasza:
Egyértelműen a második legfontosabb nyelv az angol után és sok helyen előny,főleg műszaki vonalon ha valaki jól beszéli DE ha nagyon nincs rá motivációd és utálod akkor nem érdemes erőltetni
4/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet, hogy meghagyom másnak... :D
2020. máj. 13. 23:46
5/7 anonim válasza:
Amúgy meg tudlak érteni,én a hollanddal vagyok ugyanígy
2 évet dolgoztam ott és alig tudok vmit mert annyira utálom az egész nyelvet meg a hangzását :D
6/7 A kérdező kommentje:
Én most jöttem rá, hogy így a digitális oktatásban mindent megcsinálok majdnem azonnal ahogy feladják, csak a németet húzom nagyon
2020. máj. 14. 00:02
7/7 anonim válasza:
Amúgy megérni nagyon megéri de nyílván ha nincs hozzá kedve az embernek akkor úgyse fog nekiállni
Basszus inkább tanulnék meg bármilyen filmes nyelven mint hollandul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!