Felvettek egy strandra recepcióra milyen angol és német mondatokat illik tudni?
Figyelt kérdés
Kempingbe fogok dolgozni, főleg német vendégek szoktak jönni. Milyen alap mondatokat kell tudni, hogy ne égjek be? Esetleg tudtok oldalt linkelni? Angolból érettségiztem 5 éve de már abból se tudok semmit.2020. ápr. 29. 21:19
1/7 anonim válasza:
Teljesen olyan mondatokat képzelj el, mint amikor te szállsz meg pkd egy Olaszországi kempingben. Jonapot kívánok, xy vagyok, volt foglalasom, itt vagyok... Akkor kulcs odaad, szállás megmutatása, és valaszolgatni a kérdésekre.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt úgy gondolom nagyjából miket kérdeznek, de nem tudom ezeket pontosan le tudom e fordítani forditóval?
2020. ápr. 29. 21:59
3/7 anonim válasza:
De akkor hogy merted így elvállalni?
4/7 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy fél éve nincs munkám és már muszáj valami
2020. ápr. 29. 22:33
5/7 anonim válasza:
"milyen angol és német mondatokat illik tudni" - OMG, ez nem így megy!
Kell egy alap szint. Kérj segítséget, hogy valaki vegye át veled az alapokat! - És ne haragudj, de ne csodálkozz, ha első héten kirúgnak, ez a munka nem neked való, csak beégeted a céget!
6/7 anonim válasza:
Én nem vállalnám el így, de persze neked kell tudni. Nem tesztelték le az allasinterjun? Persze azért konyhanyelven is el lehet boldogulni, de ciki helyzetek is adodhatnak.
7/7 Thunderfairy válasza:
Egy alapfokú angol nyelvtudás legalább kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!