Szerintetek az ITolc hogyan fogja megoldani az online otthoni nyelvvizsgáját? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szóval az a kérdés, hogy ki tudja-e szúrni ha egy másik gép képernyőjén latszik az én gépem?
Vagy milyen megoldással fognak előrukkolni annak érdekében, hogy ez ne egy nagy csalás legyen?
Nagyon köszi a válaszokat?
2020. ápr. 24. 19:21
1/3 anonim válasza:
Igen, szigorú feltételek lesznek, amivel ki tudják szűrni a csalást. Csak olyan központ nyelvvizsgáztathat, akik ezt biztosítani tudják.
2/3 Lilien0623 válasza:
Szia!
Őszintén szólva engem az ITolc győzőtt meg az összes vizsgaközpont közül a legkevésbé, hogy biztonságos nyelvvizsgát tudnak szervezni.
Ezt a cikket hétvégén találtam, érdemes elolvasni:
3/3 A kérdező kommentje:
Uh bárcsak láttam volna ezt előbb is!😀
Most szerdán voltam vizsgázni, nem hiszem hogy lehet csalni és amúgy is nagyon könnyű volt.
Azért kiváncsi leszek az eredményre. Már csak pár nap és megtudom.
2020. máj. 22. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!