Ezt a feladatot csak én nem értem?
2020. ápr. 24. 16:55
1/5 anonim 

válasza:

Múlt időbe kell tenni a megadott igéket.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem megy
2020. ápr. 24. 17:24
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem egyszerű múltba kell írni az igéket. Próbáld meg egyedül, de leírtam, hogy én miket írtam volna:
4. wanted
5. couldn't
6. could
7. didn't know
8. left
9. wasn't
10. found
11 drove
12 parked
13 got
14 saw
15 could
16 walked
17 went
18 was
19 ran
20 called
21 stopped
22 looked
23 felt
24 was
25 asked
26 couldn't
27 ran
28 found
29 couldn't
30 told
4/5 anonim 

válasza:

3-as, én már privátban javasoltam neki, hogy kell megcsinálni. Arra is lusta, hogy megkeresse az igeragozást. Aztán jön a sírás, hogy nincs nyelvvizsgám, mert rossz az oktatás. Én nem tudok németül, de ha valaki ad egy feladatot, hogy a megadott igéket x múltba kell tenni, akkor kikeresem az igeragozást, és megcsinálom a feladatot.
5/5 anonim 

válasza:

Kb 5 percembe telt kitölteni... Én két nyelvet tanultam/ tanulok folyamatosan, ezért számomra felfoghatatlan ha valaki egy ilyen feladatot nem ért. De mivel karantén van, arra gondoltam, lehet hogy ez új anyag a suliban nekik, és a tanár nem tudta elmagyarázni még azt, hogy mi az egyszerű múlt.
Bár a google már lassan jobban tanít, mint egy -két tanár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!