1/9 anonim válasza:
Ezt én se értem. Szerintem így már tökfelesleges.
2/9 anonim válasza:
A várpalotai főtéren szerencsétlenkedik egy nyugati rendszámú gépkocsi. Utasai láthatóan keresnek valamit.A buszmegállónál posztol két rendőr.Az autó melléjük gurul.
- Sprechen Sie Deuts? - hajol ki a vezető.
A rendőrök a fejüket rázzák, hogy nem értik.
- Do you speak English?
Újabb fejrázás.
- Parlez vous Francais?
Semmi.Az autós bosszúsan továbbhajt.
A rendőr a társához fordul:
- Azért nem ártana már megtanulnunk egy idegen nyelvet!!
A másik legyint:
- Minek? Láthatod, ezek is hány nyelven tudtak, oszt mire mentek vele????
3/9 anonim válasza:
Sok a szórakoztató tartalom pl. angol nyelven, meg vannak jó csajok akik nem tudnak magyarul, de angolul igen.
4/9 anonim válasza:
Jobb esetben eddig sem kizárólag a diploma miatt tanultunk nyelveket.
5/9 anonim válasza:
Azért tanulj nyelveket, mert pillanatnyilag auguyztus 31-ig nem kell nyelvvizsga a diplomához, de utána meg kell.
6/9 anonim válasza:
Ne tanulj! Majd mikor munkát keresel, ne csodálkozz, hogy hátrányban leszel.
7/9 anonim válasza:
Agusztus 31-e után fog változni valami?
Szerintem nem. Tehát ki kéne tolni a határidőt is.
8/9 anonim válasza:
pl. rengeteg szakirodalom csak angol nyelven elérhető
9/9 anonim válasza:
Tanulj örömből, vagy újabb kitűzött célként akár "csak úgy",vagy munkához@ Vagy ha utálod és nem akarod és mindig is szenvedésként tekintettél rá,akkor ne tanulj! Ez is megérthető,neked más fontosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!