Alapképzésben tanulok turizmus-vendéglátás szakon, és a nyelvvizsga követelmény 2 db középfokú, szaknyelvi (tehát nem általános) nyelvvizsga, de az egyik kiváltható 1 felsőfokú általános nyelvvizsgával. A nyelvvizsgamentesség ezekre is vonatkozik?
Ugyanezen a szakon végeztem 2018-ban. Nekem az angol megvan, a német sehogy sem jött össze. 2x voltam tavaly vizsgázni, de nem sikerült.
Igen a szakmai nyelvre is vonatkozik a nyelvvizsga mentesség!!
Facebookon keress rá a HÖOK- Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája oldalra és görgess le a nyelvvizsgás bejelentéshez. Az alatt kérdezték kommentben a szakmai nyelvvizsgàt is. Mindenféle nyelvvizsgára vonatkozik!!
Kikapjuk a diplomàt nyugi!! ;)
Mondjuk az bánt, hogy rengeteg pénzt kidobtam a németre, de hát ez van.
Szép napot! ;)
De legalább több pénzt már tényleg nem kell beleölni, és egyúttal a gyomorgörcstől is megkíméled magad 😅
Köszönöm szépen, Facebookban tényleg gondolkodtam, hogy ott nézzek utána, de meg most már meg fogom keresni!
Ui.: írtam privát üzenetet, ha gondolod pillants majd rá 😊
Neked is további szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!