Jogász képzésre járok, szerintetek van értelme japán nyelvet tanulni?
Figyelt kérdés
Hogy gondoljátok, megéri a japán nyelvet használni, vagy úgyse nagyon veszem hasznát a későbbiekben?2020. ápr. 20. 21:50
11/13 anonim válasza:
Én nem vagyok jogász. De minek neked a japám(mert ugye te hasznot akarsz belőle húzni) Japán céghez nem fognak felvenni, mert a japán jogot nem ismered, sőt nincs is papírod, hogy gyakorolhatnád. Nem tudom egy mérnöknek vagy egy programozónak mennyire jönne be ez, de biztos jobban, mint egy jogi embernek. Biztos van valami kurvaszűk keresztmetszet, de én a helyedben ennek jobban utánajárnék, nem csak valami holmi random 'ismerős' tippje alapján. Nekem is van ismerősöm, kiment Japánba. Faszt nem tud segíteni. Saját magam kell megoldani, max a beilleszkedésben tud tanácsot adni. Ismétlem magam, japánul kurvára nem fogsz ilyen mentalitással megtanulni, ennél erősebb motiváció kell.
12/13 A kérdező kommentje:
Szeretem a japán kultúrát, mentalitást és magát azbországot, ezért szerettem volna elkezdeni.
Viszont,ha elkezdem angol mellett második nyelvet, akkor olyat akarok, amit használni is tudok majd.
2020. máj. 5. 08:00
13/13 anonim válasza:
A használat csak rajtad múlik. De nem vagyok benne biztos, hogy munka szempontjából hasznos lenne neked. Kommunikációnak nem rossz, de csak akkor van értelme, ha ezt AKAROD csinálni, nem csak úgy random, mintha angolt tanulnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!